Legjobb Online munkák

Legjobb internetes pénzkereseti lehetőségek,otthoni munkák gyüjteménye legjobb otthoni munka: november 2010

2010. november 30., kedd

Összegzés a Carbon Creditröl mint a legjobb onlinemunkárol...

Az elkövetkezendő percekben sok érdekes információra derül majd fény a környezetvédelem területéről, megtudhatod, mi az, amivel Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a föld élhető maradjon, miközben gyarapodsz. Az is ki fog derülni, hogy ezt az erőfeszítést, amit felvállaltunk hogyan, milyen módon és feltételekkel jutalmazza cégünk, a Botanoo. Megtudhatod azt is, hogy milyen valós bevételekből részesedhetsz, mi a megszerzett jövedelem alapja.
Elsőként beszéljünk arról, hogy mi az a probléma, közgazdasági nyelven megfogalmazva mi az az igény, amire válasz üzletünk. Ez a klímakatasztrófa. Ennek kiváltó oka a légköri szennyezés, ami olyan folyamatokat indított el a természetben, melynek eredménye az, hogy a jelenleg ismert éghajlati tényezők teljesen megváltoztak. Ezzel a föld élhetősége kerül veszélybe. Ez egy olyan globális probléma, melyre mindenképpen választ kell adnia az emberiségnek és valójában ez a következő évtized legnagyobb kihívása.


A legtöbb tudós egyetért abban, hogy a légköri széndioxid mennyiségét drasztikusan vissza kell szorítani, annak érdekében, hogy elkerüljük a klímakatasztrófát. Ehhez legalább 80%-kal kell csökkenteni a káros anyag kibocsátásunkat 2050-re. Csak hogy globális gazdaságunkat többnyire fosszilis üzemanyagok működtetik, amik széndioxidot bocsátanak ki. A gyárakat, a közlekedést, a szállítást, az épületeinket és a gépeinket, tehát nagyjából mindent fosszilis energia működtet. Hogyan csökkenthetünk 80 %-al anélkül, hogy elveszítenénk megszerzett kényelmünket, folyamatos energiaellátásunkat?
A nap, a víz, a szél energiáját konvertáló zölderőművek úgy képesek energiát, villamos áramot előállítani, hogy egyáltalán nem terhelik a föld légterét káros anyagokkal. A cél az, hogy a teljes energiafogyasztás minél nagyobb hányadát a megújuló energiaszektor állítsa elő.
Az elmúlt 20 évben a politikának nem sikerült érdemi változásokat előidézni. A Kiotoí egyezmény értelmében kidolgozásra került egy rendszer, mely gazdasági oldalról közelítve profitorientáltságra építve hozza el a változásokat.




Ennek lényege, hogy a kormányoknak meg kell egyezniük évről évre az éves széndioxid kibocsátás korlátozásában. Ez az összkvóta. Ez alapján a kormányok engedélyeket osztanak a cégeknek meghatározott mennyiségű szennyezésre, évről-évre kevesebbre, hogy a kitűzött időre teljesítsük a célt. Összességében kell tartani a káros anyag kibocsátás limitjét, az összkvótát, így megengedett, hogy egyes cégek több károsanyagot bocsátsanak ki, mint a részükre kiadott engedély. A többletkibocsátást Carbon Credit vásárlásával tudják jóvátenni. A Carbon Credit az ENSZ által felügyelt virtuális pénzügyi eszköz, hasonlít az értékpapírokhoz. Sorszámozott, certifikált dokumentum. A Carbon Creditek úgy keletkeznek, hogy valamely vállalat káros anyag kibocsátás nélkül energiát állít elő. Carbon Credit jóváírásra csak az ENSZ által minősített vállalkozás jogosult. Garantáltan Működő Internetes Pénzkereseti Módszerek! Ezek a vállalkozások összefoglaló néven a zöldfarmok. Ilyenek pl.a bonyolult szabályozásoknak megfelelő szélerőművek, a napfarmok, a vízierőművek. Ha egy zöld farm 1 kWh energiát állít elő, 1 Carbon Creditet kap.
A Carbon Creditekre azoknak a fosszilis energiát felhasználó vállalatoknak van szükségük, akik több káros anyagot bocsátanak ki, mint a részükre kiadott engedély. Ők vásárolják meg a zöldfarmoktól a megtermelt Carbon Crediteket. 1 tonna CO2 kibocsátás bűne mentesíthető 1 db Carbon Credit megvásárlásával. Ezzel az ügylettel a fosszilis energia-felhasználók (CO2 kibocsátók) a megújuló energiaszektort, a tiszta mechanizmust támogatják. Ennek eredményeként azok a vállalkozások jutnak extra bevételekhez, amelyek káros anyag kibocsátás nélkül képesek energiát előállítani vagy végezni tevékenységüket. Így elérhető, hogy egyre nagyobb ütemben elterjedjenek a megújuló energiák és ezek technológiái.

A Carbon Creditek adhatóak vehetőek. A termelők szerződéses partnereiken keresztül értékesítik Carbon Creditjeiket. A CC kereskedelem segít abban, hogy a termelők pénzükhöz jussanak. Cégünk, a Botanoo ezzel a tevékenységgel foglalkozik.





A cég négy féle módon termel profitot.
1. Zöld projektekbe fektet és így Carbon Credit visszatérítésekre jogosult. Ily módon nagyon kedvező áron jut CC-ekhez.
2. Zöld árammal és CC-el kereskedik.
3. Új zöld befektetéseket indít.
4. Zöld Web áruházat üzemeltet.
A cég jól megtervezett és kialakított üzleti tevékenysége vitathatatlan, ezt valóban bővíteni kell. A cég tevékenység bővítését Carbon Creditjei értékesítésével végzi el. A CC olyan, mint az arany. Ha megveszed, magadnál tartod egy kicsit megfial, haszonnal adhatod el. Így Te is hozzájuthatsz a Carbon Creditekhez és az üzleti lehetőséghez is.

Nézzük, hogyan történik ez.
Egy olyan megoldást mutatok neked, amely nélkülöz minden pénzügyi közvetítőt, a lehető legközelebb maradsz a pénzedhez a teljes folyamat alatt.
A CarbonCreditre szánt pénzedet csomagok vásárlásával befizeted a Botanoo dán vállalatba. Pénzedért a csomagokban kuponokat kapsz. A pénzekből mások befizetéseivel összeadódva tőke képződik, és ezt a cég a saját pénzével együtt kezelve befekteti a kiválasztott zöldfarmokba. Ezek már működő, porfitot termelő ENSZ által minősített Carbon Credit termelésre jogosult vállalatok.

A három kiválasztott cég egy svájci, egy brazil és egy dán vállalat emellett az ismert legnevesebb Carbonfarmok is. A zöldfarm a tőkebefektetést felhasználja, és végzi a környezetre ártalmatlan, CO2 kibocsátás mentes tevékenységét, pl elektromos áramot állít elő. Az ENSZ jóváírja a kibocsátás mentes környezetvédő teljesítménye alapján a Carbon Crediteket. A Carbon Creditek a Botanoo céghez kerülnek és onnan hozzád. A legfontosabb, hogy az elszámoló ár, amin megkapja a cég a Crediteket a lehető legolcsóbb termelői ár. Így juthatsz a legkedvezőbb áron Carbon Credithez.
További nyereség, hogy a Botanoo cég által a zöldfarmokba elhelyezett tőke után hozamvisszaosztásra számíthatsz, melynek mértéke 2-5% havonta. A Botanoo elvárása feléd annyi, hogy a csomagjaid megvásárlását követően négy hónapig ne értékesítsd Couponjaidat vagy Creditjeidet.
Felmerül a kérdés, hogy ezt követően mit csinálhatsz a CC-ekkel?
1. Akár azonnal értékesítheted a CC-eket a belső kereskedelmi platformon, kereskedelmi áron. Így egyből haszonhoz juthatsz.
2. Tarthatod a pénzedet CC-ekben, és akkor adod el őket, amikor készpénzre lesz szükséged. Így a folyamatos áremelkedés alapján extra profitot realizálhatsz.
Lehetőséged van arra is, hogy a megvásárolt CC-ekről szóló sorszámozott certifikátot kikérheted, tarthatod otthon is és brókercégen keresztül értékesítheted a későbbiekben.
3. A zöld webáruházban elköltheted a pénzedet, olyan termékeket vásárolva, melyeket egyébként is megvennél. Döntened csupán arról kell, hogy a környezetszennyező technológiákat támogatod vásárlásaiddal, vagy a zöld energiát, amikor pénzedet kiadod a napi kiadásaid során.



A Botanoo társaság CarbonCreditjeit hálózatos marketing rendszerben kínálja értékesítésre. Ez egy újabb lehetőség számodra, hogy pénzt keress ajánlással.
1. Botanoo kompenzációs terve alapján, a munkád után a jelenleg a legnagyobb elismerést alkalmazó bináris rendszerben történik a kifizetés.
Nézzük a jutaléktípusokat:
Személyes meghívás bónusza
A közvetlenül meghívott (szponzorált) tagok forgalma után 10%-ot fizet a cég.
A kifizetés a belső számládon azonnal meg fog jelenni.
Bináris vagy csoport bónusz
A bináris rendszer alapján két csoportod lesz.
A meghívottaid meghívottai után további jutalékot fizet a vállalat.
Minden tag két többtagú csapatot építhet. Az egyik csoportot a szponzoraiddal építed, így az tőled függetlenül is szépen fejlődik, a másik csoportodat te építed a saját meghívottaiddal közösen, mint szponzor. A kisebbik csapat forgalmának 10%-át fizeti ki a vállalat binális bonuszként, heti rendszerességgel és végtelen mélységből.
A csoportjaid létszáma bármekkora lehet, de a heti keresményed maximálva van. A megkereshető heti maximum összeg 800 euro és 40.000 euro között változik a korábbi teljesítményeid függvényében.
Ha CarbonTraderként csatlakozol, azonnal 2000 euros heti kifizetési limittel indulsz.
Követő (vagy vezetői) bonusz
Ha Te, mint szponzor, mint vezető segíted a csapattársaidat pénzt keresni, a cég jól megfizeti ezt a munkát külön neked. A csapattársaid által megkeresett jövedelmek összesen 31 %-át fizeti ki a cég követő bonuszként a szponzoroknak. Tudnod kell, hogy nem a jövedelmekből kerülnek ezek az összegek levonásra, hanem azon felül külön keretből fizetik ki ezeket.
A szabályok a következők:
Saját direkt meghívottaid után a követő bonusz a direktjeid jövedelmének 10%-a. Az ő meghívottainak jövedelme után 8%-ra vagy jogosult, ha van legalább 3 direkted. Ha már több direkttel dolgozol, a harmadik vonal után is kapsz követő bonuszt, ennek mértéke 6 %. A táblázat mutatja, hogy hat mélységig számíthatsz visszatérítésre. Ez a kifizetés heti szinten nincs maximálva.
Minél több embernek segítesz pénzt keresni, annál nagyobb jövedelemre teszel szert.
Hűségprogram
Pontjaidat heti szinten göngyölítve is összeszámolja a cég. Ha bármikor a jövőben elérsz bizonyos szinteket – nincs időhöz kötve – , ajándékokban részesülsz. Ezek az ajándékok kitartásod és munkát elismeréséül szolgálnak, egyfajta jutalomként értelmezheted. Exkluzív tárgyak, utazások, készpénz. Az utolsóra feltétlenül pillants rá. Egy-két év alatt ez is elérhető bárki számára.
Abszolút előny, hogy a sikered a szponzoraid számára is jövedelmet jelent, így ők abban érdekeltek, hogy Te minél többet keress. És ezért a szponzoraid minden tőlünk telhetőt meg is fognak tenni.



Jövedelmeidet heti rendszerességgel fizeti ki a cég számodra. A megkeresett jövedelem 80%-át készpénzben, 20 %-át Carbon Couponban kapod meg, melyek felett négy hétig nem rendelkezhetsz, de ezt követően eladhatod őket a CarbonCoupon tőzsdén.

A Carbon Coupon Tőzsde, egy egyedi, privát belső kereskedelmi platform, mely a nap 24 órájában, heti 7 nap üzemel.
Ez a platform lehetővé teszi, hogy az emberek egy egyedi rendszerben kereskedjenek a Carbon Couponokkal, ezzel egyénileg erősíthetik a Zöld Lábnyom és a pénzügyi szabadság iránti elkötelezettségüket.

A cég indulási ajánlata, nyitási kedvezményes ajánlata keretében 10 millió db. Carbon Coupont kínál kedvezményes árakon.



A becsült taglétszám, amit a rendszer vár, ebben az évben 2000 fő, 2011-ben 35000 fő, 2013-ban 200.000 fő.
Hogyan todod megvalósítani mindazt, amiről eddig beszéltünk. Nézzük meg a tagsági csomagokat. Három fő csomag közül választhatsz céljaid szerint. Nézzük elsőként a kvótakereskedő csomagot. Ez a csomag 1200 Euróba kerül. Ebből egyszerre többet is vásárolhatsz. Ebben a csomagban 1100 Euró értékben kapsz Carbon Coupont. A Carbon Coupon egy belső pénz, amivel a web áruházunkban bármit megvásárolhatsz, többek között a Carbon Crediteket is.
100 euro érték fedezi annak a bankkártyának a gyártási költségét, melyre kiutalhatod a pénzedet a web irodából és bank automatán keresztül felveheted bárhol a világban.
Az ingyenes web iroda segítségedre van a befizetett pénzeid elhelyezésében, kezelésében, hiszen itt mindenről Te magad döntesz, Te vezéreled a folyamatokat.
Ez a tagsági csomag valamennyi jutaléktípusra feljogosít, melyet a rendszer felajánl. Nem beszéltünk még a webáruház bonuszról, ez a webáruházban a hálózatod tagjai által bonyolított forgalom után jár majd neked.
A 400 euros csomag 200 euro értékben tartalmaz Carbon Coupont, 2000 euro heti csapatbónusz realizálására ad lehetőséget.
A 250 euros csomag 100 euro értékben tartalmaz CC-t, heti 800 euro jövedelemre ad lehetőséget. Ez egy igazi munkacsomag. Ezzel is el lehet indulni, mert a későbbiekben a különbözet megfizetésével lehet a csomagok között váltani.
Az indulási ajánlat része, hogy a még ebben az évben csatlakozott 1200 euros Carbon Trader tagok a cégtől további két pozíciót kapnak ajándékba.
A két pozíció jövedelem realizálására ad jogot.
Azok a csapattagjaink, akik ebben az évben 25000 euro forgalmat bonyolítanak a két csoportjukban családtagjaik és saját pozícióik nélkül számítva, meghívást kapnak Blumauba, a zöld faluba Ausztriába, ahol egy három napos vezetői tréningen vehetnek részt.



További kihívás, hogy ha határidőtől függetlenül a rövidebb lábad forgalma eléri a 400.000 euro forgalmat, akkor egy Karibi hajóúton vehetsz részt.
Előfordulhat, hogy ezt követően ki fogsz költözni a Karib szigetekre.

Cégünk jótékonysági tevékenységet folytat, profitjának egy részét az afrikai vállalkozók kölcsönökkel való támogatására fordítja. Helyi kis vállalkozások beindítására van így lehetőség, egy esély ez arra, hogy ezek az emberek is kilábaljanak a szegénységből.

Ha elhatároztad, hogy pénzedet a Botanoo vállalatra bízod, vagy együtt szeretnél dolgozni velünk, vagy egyszerűen még további kérdéseid vannak, akkor keresd meg azt a személyt, aki ide meghívott és beszéld meg ezt vele mindenképpen.

by V.V.

2010. november 28., vasárnap

Regisztrálás!!

http://www.botanoo.com/registration/




Belépés az oldalra az alábbi címen, választott felhasználóneveddel és jelszavaddal!
http://www.botanoo.com/my-office/login/



 

Carbon Credit mint Üzlet 5 : Milyen bevételekre számíthatsz?



1. Megismerheted a Botanoo rendszer kifizetési tervét, milyen bevételekre számíthatsz és a bevételeid kifizetése milyen gyakorisággal történik
2. Megtudhatod, miért előnyös ez a rendszer számodra összehasonlítva a hagyományos munkával kapcsolatban
3. Megtudhatod, milyen tévhitek élnek az emberekben a témával kapcsolatban, és mi a valóság.
A Botanoo társaság CarbonCreditjeit hálózatos marketing rendszerben kínálja értékesítésre. Ez egy újabb lehetőség számodra, hogy pénzt keress ajánlással.
1. Botanoo kompenzációs terve alapján, a munkád után a jelenleg a legnagyobb elismerést alkalmazó bináris rendszerben történik a kifizetés.
Nézzük a jutaléktípusokat:
Személyes meghívás bónusza
A közvetlenül meghívott (szponzorált) tagok forgalma után 10%-ot fizet a cég.
Ha például Anna ajánlására Béla CarbonTrader csomagot vásárol 1200 euro értékben, cégünk Annának 10%, azaz 120 euro jutalékot fizet. A kifizetés a belső számládon azonnal meg fog jelenni.
Bináris vagy csoport bónusz
A bináris rendszer alapján két csoportod lesz.
A meghívottaid meghívottai után további jutalékot fizet a vállalat.
Az előző példát folytatva, ha Béla másoknak továbbajánlja ezt a lehetőséget és mondjuk Csaba és Dénes barátja is becsatlakozik a hálózatba és vásárol, nem csak Béla kap jutalékot Csaba és Dénes vásárlásai után, hanem Anna is. Minél nagyobb hálózatot épít valaki, annál nagyobb jövedelemre tesz szert.
A pontos szabályok a következők.
Minden tag két többtagú csapatot építhet. Az egyik csoportot a szponzoraiddal építed, így az tőled függetlenül is szépen fejlődik, a másik csoportodat te építed a saját meghívottaiddal közösen, mint szponzor. A kisebbik csapat forgalmának 10%-át fizeti ki a vállalat binális bonuszként, heti rendszerességgel s végtelen mélységből.
A csoportjaid létszáma bármekkora lehet, de a heti keresményed maximálva van. A megkereshető heti maximum összeg 800 euro és 40.000 euro között változik a korábbi teljesítményeid függvényében.
Ha CarbonTraderként csatlakozol, azonnal 2000 euros heti kifizetési limittel indulsz.
Követő (vezetői) bónusz
Ha Te, mint szponzor, mint vezető segíted a csapattársaidat pénzt keresni, a cég jól megfizeti ezt a munkát külön neked. A csapattársaid által megkeresett jövedelmek összesen 31 %-át fizeti ki a cég követő bónuszként a szponzoroknak. Tudnod kell, hogy nem a jövedelmekből kerülnek ezek az összegek levonásra, hanem azon felül külön keretből fizetik ki őket.
A szabályok a következőek:
Saját direkt meghívottaid után a követő bónusz a direktjeid jövedelmének 10%-a. Az ő meghívottainak jövedelme után 8%-ra vagy jogosult, ha van több mint 2 direkted. Ha már több direkttel dolgozol, a harmadik vonal után is kapsz követő bónuszt, ennek mértéke 6 %. A táblázat mutatja, hogy hat mélységig számíthatsz visszatérítésre. Ez a kifizetés heti szinten nincs maximálva.
Minél több embernek segítesz pénzt keresni, annál nagyobb jövedelemre teszel szert.
Hűségprogram
Pontjaidat heti szinten göngyölítve is összeszámolja a cég. Ha bármikor a jövőben elérsz bizonyos szinteket – nincs időhöz kötve – , ajándékokban részesülsz. Ezek az ajándékok kitartásod és munkát elismeréséül szolgálnak, egyfajta jutalomként értelmezheted. Exklúzív tárgyak, utazások, készpénz. Az utolsóra feltétlenül pillants rá. Egy-két év alatt ez is elérhető bárki számára.
2. Miért előnyös ez a munka a számodra?
Legnagyobb előnye ennek a munkának szerintem, hogy un. passzív jövedelmet hoz létre. Ha alkalmazottként dolgozol vagy akár önálló vállalkozóként, viszonteladóként értékesítesz terméket, addig van jövedelmed, amíg dolgozol. A network üzletben viszont egyszer kell a hálózatodat felépíteni és ha nem tudsz vagy nem akarsz tovább dolgozni, a már meglévő hálózatod forgalma után továbbra is jövedelmet realizálsz. Hétről-hétre! A hálózati pozíciód örökölhető, így gyermekeid is élvezhetik munkád eredményét.
A befektetett munkád, energiád és az érte kapható jövedelmed a hálózat bővülésével egyre növekvő ütemben sokszorozódik.

Tudnod kell, hogy ez a lehetőség nem elméleti, ez valós!
Másik jelentős előny, hogy viszonylag kis kockázattal, kevés pénzzel el tudod kezdeni.
Abszolút előny, hogy a sikered a szponozraid számára is jövedelmet jelent, így ők abban érdekeltek, hogy Te minél többet keress. És ezért a szponzoraid a tőlünk telhetőt meg is fogják tenni.
4. Milyen tévhitek élnek az emberekben a témával kapcsolatban?
Sokan azt gondolják, hogy az network üzlet csalás, illegális piramisjáték. Az igazi network azonban teljesen legális termékértékesítési módszer. A hamis MLM, a piramisjáték könnyen felismerhető a termék hiányáról és a mögötte lévő cég ködbe búrkolózásáról!
Egy másik elterjedt tévedés, hogy a network üzletben könnyen, gyorsan meg lehet gazdagodni. Az NetworkMarketing ebből a szempontból ugyanolyan vállalkozás, mint a többi. Néhánynak sikerül sok pénzt keresni vele (kemény munka, hozzáértés, hit, felkészültség és lehetőség – ez mind kell hozzá), sokaknak pedig nem. A különbség abban van, hogy viszonylag kis kezdőtőkével, kis kockázattal bárki belevághat és sikeres lehet.
Ugyancsak téves vélemény, hogy a networkkel nem lehet sokat keresni, ill. csak azok kereshetnek jól, akik korán csatlakoznak a rendszerhez. Aki gyorsabban hozza meg a döntését és hamarabb csatlakozik a rendszerhez, elvben tényleg nagyobb az esélye, de bárki bármikor lehet egy networkben sikeres. A hagyományos vállalkozásokra is érvényes, hogy akik először ismernek fel egy ígéretes lehetőséget és azt elkezdik megvalósítani, azok jobb helyzetben vannak, mint az utánuk jövők.
Ha bármilyen kérdésed van, keresd meg azt a személyt, akitől ezt a videót kaptad.
Szia,
Hamarosan jelentkezem az utolsó résszel, melyből megtudhatod, milyen helyzeti előnyökkel tudsz most kapcsolódni ehhez a rendszerhez.

by.Varga Virág



2010. november 25., csütörtök

Carbon Credit mint Üzlet 4 : Te,hogyan??

Most megtudod hogyan vehetsz részt TE is a nemzetközi Carbon Credit kereskedelemben magánszemélyként.
Tulajdonképpen pont úgy, ahogyan velem is mindez megtörtént.
Nemrégiben meghívást kaptam egy magyar hölgytől arra, hogy együtt dolgozzunk a nemzetközi Carbon Credit kereskedelemben egy dán vállalattal. Elég futurisztikusnak tűnt a dolog, de mivel éppen kerestem egy komoly üzletet, amivel tényleg tudok pénzt keresni utána jártam a dolognak.
Elsőként az ajánlat valóságtartalmát vizsgáltam meg. Jelen helyzetben a környezetvédelem a legjobb trend. A klíma mindenkit érint, mindenki szeretné a változásokat.
A független befektetési tanácsadók mind azt jelzik, hogy a Carbon Credit jó üzlet. Megnéztem Al Gore videoját, aki köztudottan az első dollár millomosa ennek az iparágnak, és nem is kellett több rábeszélés, igen én is ebben az üzletágban akarok dolgozni, ha lehet.
De mi is az a Carbon Credit? Sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel, rövid összefoglalóját az előző videóban hallhattad. Végül is megértettem, hogy a zöldfarmok úgy tudnak előállítani energiát, hogy közben nem szennyezik a légteret, ezért az ENSZ Carbon Creditekkel jutalmazza őket, melyeket értékesíthetnek és így többletjövedelemhez juthatnak ezek a vállalatok.
Az is világos lett a számomra, hogy összesen 80%-kal kell csökkentenünk a káros anyag kibocsájtást a légteret szennyező vállalkozások tevékenységének korlátozásával. Ez óriási igényt jelent majd a Carbon Credit piacon, mert közben kiderült, hogy a „bűnöket”, a kiadott kvótán felüli kibocsájtást kizárólag a Carbon Creditek megvásárlásával lehet majd ellentételezni. Ez is megerősített abban, hogy a Carbon Credit nagy üzlet.
Fontos szempont, hogy mennyire tervezhetek hosszútávra. Hát nem sokat kellett gondolkodnom. A technológiai váltás időtartamára szól ez az üzlet, tehát az elkövetkező 50 év az biztos. Barátnőm szerint még az unokáink is dolgozhatnak majd a változásokért.
Ez nem egy divathullám.
Ezután megvizsgáltam a céget, mert azt már előző életemből is tudom, hogy nem mindegy, milyen cégnél és kikkel dolgozom együtt.




Carbon Credit mint Üzlet 3 : Mi a megoldás???



Itt megtudhatod, mi a megoldás a klímakatasztrófa elkerülésére.
A legtöbb tudós egyetért abban, hogy a légköri széndioxid mennyiségét 350 ppm-re kell csökkenteni, hogy elkerüljük a klímakatasztrófát. Ehhez legalább 80%-al kell csökkenteni a káros anyag kibocsájtásunkat 2050-re. Csak hogy globális gazdaságunkat többnyire fosszilis üzemanyagok működtetik, amik széndioxidot bocsájtanak ki.

A gyárakat, a közlekedést, a szállítást, az épületeinket és a gépeinket, tehát nagyjából mindent fosszilis energia működtet. Hogyan csökkenthetünk 80 %-al anélkül, hogy visszatérnénk a középkorba?
Egy új széndioxid részvénypiac kialakításával. A kormányoknak meg kell egyezniük évről évre az éves széndioxid kibocsájtás korlátozásában. Ez az összkvóta. Ez alapján a kormányok engedélyeket osztanak meghatározott mennyiségű szennyezésre, évről évre kevesebbre, hogy a kitűzött időre teljesítsük a célt. Az újító cégek tiszta és hatékonyabb megoldásokat hoznak majd létre. Ahogy ritkulnak az engedélyek, úgy drágulnak. A kvótatöbblettel rendelkező cégek a feleslegeiket el tudják majd adni a rászorulóknak.
Mert nem szükségszerű valamennyiünknek csökkenteni az egyéni kibocsájtást, elegendő, ha a teljes kibocsájtás értéke csökken. A nap, a víz, a szél energiáját konvertáló zölderőművek úgy képesek energiát, villamos áramot előállítani, hogy egyáltalán nem terhelik a föld légterét káros anyagokkal. A cél az, hogy a teljes energiafogyasztás minél nagyobb hányadát a megújuló energiaszektor állítsa elő.
Rögzített kibocsájtás, törvények, állampolgári cselekvés, szén-dioxid adó, tiszta energia így menthetjük meg a jövőt.
És itt jön be a képbe a CarbonCredit.
Mi az a Carbon Credit?
A Carbon Credit az ENSz által felügyelt virtuális pénzügyi eszköz, hasonlít az értékpapírokhoz. Sorszámozott, certifikált dokumentum. A Carbon Creditek úgy keletkeznek, hogy valamely vállalat káros anyag kibocsájtás nélkül energiát állít elő. Carbon Credit jóváírásra csak az ENSz által minősített vállalkozás jogosult. Ezek a vállalkozások összefoglaló néven a zöldfarmok. Ilyenek a szélerőművek, a napfarmok, a vízierőművek. Ha egy zöld farm 1 kWh energiát állít elő, 1 Carbon Creditet kap.
A Carbon Creditekre azoknak a foszilis energiát előállító vállalatoknak van szükségük, akik több káros anyagot bocsájtanak ki, mint a részükre kiadott engedély. Ők vásárolják meg a zöldfarmoktól a megtermelt Carbon Crediteket. 1 tonna CO2 kibocsájtás bűne mentesíthető 1 db Carbon Credit megvásárlásával. Ezzel az ügylettel a fosszilis energiatermelők a megújuló energiaszektort, a tiszta mechanizmust támogatják. Ennek eredményeként azok a vállalkozások jutnak extra bevételekhez, amelyek káros anyag kibocsájtás nélkül képesek energiát előállítani. Így elérhető, hogy egyre nagyobb ütemben elterjedjenek a megújuló energiák.
Carbon Credit kereskedelem
A Carbon Creditek adhatóak vehetőek. A termelők általában nem közvetlenül, hanem viszonteladón keresztül értékesítik Carbon Creditjeiket.
A Carbon Credit kereskedelem a világ tőzsdéin valósul meg, erre új szekció alakult. A kereskedelem volumene ma is jelentős, a piac folyamatosan növekszik. 2011-től magánszemélyek részére is nyitott. 

Egyes előrejelzések szerint a Carbon Credit a jövő fizetőeszköze.
A tőzsdéken a kereskedelem viszonylag nagy tételekben történik, bár magánszemélyek részére már elérhető, de még a kisbefektetők sem tudnak labdába rúgni.
Következő hírlevelünkből megtudhatod, hogyan juthatsz el Te is a Carbon Credit kereskedelmi piacokra, hogyan részesülhetsz ebből az új bevételi forrásból?


by.Varga Virág

Carbon Credit mint Üzlet 2



Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a föld élhető maradjon, miközben gyarapodsz. Az is ki fog derülni, hogy ezt az erőfeszítést, amit felvállaltunk hogyan, milyen módon és feltételekkel jutalmazza cégünk. Megtudhatod azt is, hogy milyen valós bevételekből részesedhetsz, mi a megszerzett jövedelem alapja. A Botanoo dán cég megbízásából azon dolgozunk, hogy a világban az emberek legalább olyan magas fokra vigyék a környezettudatos gondolkodást, mint a dánok. Célunk, hogy a földünk elkerülje az ökológiai katasztrófát. Ezek nagy szavaknak tűnnek, de tudnod kell, hogy a káros és a hasznos folyamatokat is az emberek indítják, te is hatást tudsz gyakorolni a világra.
Az első részben, melyet éppen hallgatsz, azt tudhatod meg, te személy szerint milyen hatást gyakorolsz a földre. Gondolkodtál már azon, vajon mekkora a Te karbonlábnyomod?
Felmerült már benned, hogy pusztán azzal, hogy élsz, szennyezed a földet? Jó, most nem arra gondolok, hogy oxigént lélegezel be és széndioxidot termelsz, bár ez is igaz. Hanem arra, hogy amikor beülsz az autódba, és elégeted az üzemanyagot, co2 kerül a légtérbe. És még arra is, amikor elindítod egy gombnyomással a fűtésrendszeredet, milyen szennyezés történik. Amikor felkapcsolod a villanyt, és használod az elektromos áramot, káros ez a földre nézve? Hány kWh energiát használsz el havonta? És naponta? Mert ugyanis, ha 1 kWh elekromos áramot termel egy erőmű, (amit te is használsz, ebben a pillanatban is), akkor 1 tonna co2 kerül a légtérbe. Pont mint egy elefánt! Hová kerül ez a co2? Képesek a növények megkötni?
Igen, az előző évszázadban, a technikai forradalom előtt nem is volt ezzel különösebb probléma. De ugye Te is érzékeled, hogy az egyensúllyal már probléma van? A hurrikánok és cunamik egyre gyakoribb és tombolóbb megjelenése, a jégsapka jelentős mértékű csökkenése, az, hogy a mai napon, november 11-én 15 fok van Magyarországon, és egész évben esett az eső, összesen háromszor annyi, mint máskor, mind a légtér szennyezettségi szintjének növekedésével függ össze. Van még valami, ami megtörtént. A káros anyagok kiszorítják a légtérből az oxigént. A levegő oxigénszintje 50 év alatt 23%-ról 21% alá csökkent. 19%-nál már oxigénmaszkkal kellene élnünk.
Szerinted ez hány év még? Tudósok szerint 10 éven belül bekövetkezik, ha azonnal gyökeres változások nem történnek ezen a területen. Vajon elegendő-e, ha szelektíven gyűjtjük a hulladékot, ha energiatakarékos izzókat használunk, ha lekapcsoljuk a TV-t, amikor nem nézzük, ha napkollektort szereltetünk fel a házunkra és minden létező praktikát elkövetünk, amit csak tudunk? Ugye Te is érzed, hogy mindez kevés.
Következő videónkból megismerheted a környezeti katasztrófa elkerülésének egyetlen lehetséges útját. Talán sejted, hogy a légtér CO2 szintjét kell csökkenteni drasztikusan. És mi ebben az üzlet számodra? Kattints ide.
Azt, hogy mennyire komolyan beszélek, azt le tudod ellenőrizni, ha megnézed a
Mit jósol a NASA 2012-re című rövidfilmet.

by.Varga Virág


2010. november 21., vasárnap

Carbon Credit mint Üzlet!!!

 Azt hiszem ettől jobbat ki sem lehetne találni:
Környezet védéssel pénzt keresni!! Szerintem  ez nagyszerű!!
A CÉG
Dániában bejegyzett vállalat
Dán vezetőség
Bejegyzett kvótakereskedő
Csak ENSZ által jóváhagyott CO2-kvóta-projektek
COP 15 konferencia mutatta meg az utat
Európában Magyarországon indítunk!

CO2-KVÓTA
A CO2-kvóta 1 tonna CO2 kibocsátására ad jogot. A kvóta egyúttal pénzügyi eszköz is, mellyel világszerte kereskednek, évi 5 milliárd dolláros forgalommal.

Minden ország kap évente egy bizonyos mennyiségű CO2-kvótát.
Ezen felül projektek útján lehet további mennyiséghez hozzájutni: „Ültess fát!”, „Mentsük meg az esőerdőket!”, „Szélerőmű”, „Napenergia” stb. – a befektetésekért cserébe kvótajóváírás ill. visszatérítés szerezhető.

A KONCEPCIÓ
Valamennyien zöld projektekbe fektetünk be, és a multi-level marketinget (hálózati marketinget) használjuk fel, hogy megszólítsuk a világ többi részét és felajánljuk ezt a lehetőséget mindenki számára.

Amikor zöld projektekbe fektetünk, CO2-kvótát teremtünk.

Az „egységek” vásárlására és értékesítésére saját tőzsdénk lesz, ahol az „egységek” CO2-kvótára válthatók, a Webáruházban levásárolhatók, valamint más befektetésekben felhasználhatók.

BEVÉTELEK

Szponzori bónusz – 10%
Multi Affiliate Bónusz – 10% a kevesebb forgalmú csoport után, akár 40.000 euró hetente
Matching Affiliate Bónusz – 6 szint, akár 31% összesen
Vezetői bónusz – akár 1 millió euró bónusz
Visszatérítési bónusz – CO2-kvóta-projektek utáni, várhatóan havi 2-5 %-os visszatérítés
Heti kifizetés, NINCS havidíj
Mastercard

MIT KELL TENNIE?
Regisztráljon most és vegyen részt az előzetes indulásban, hozza létre jövőbeli üzletét, alapozza meg zöld vagyonát!
Ingyenes tag
Partner – 250 euró
Nagykövet – 400 euró
Kvótakereskedő – 1200 euró


Mivel ez csak most indul,  kezdésként  regisztrálhatsz ingyenes tagként hogy bekerülj a mókus kerékbe.Később miután már látod hogy mennyire beindul az üzlet vásárolhatsz csomagot amivel befektetsz életed legjobb vállalkozásába!!Mindezt Január 1.-ig azután változnak az árak mert beindul a tőzsde privát személyeknek is, és elszabadul az egész....
 Ha érdekel vedd fel a kapcsolatot: sajatemilem@gmail.com   Téma: CarbonCredit
   
Ha kételkednél nézz körűl ezeken az oldalakon:  
-http://cimkezes.origo.hu/cimkek/szen-dioxid-kvota/index.html?tag=sz%E9n-dioxid+kv%F3ta  

-http://index.hu/belfold/paradicsom/2009/04/17/kikotyogtak_a_szen-dioxid-kvotak_arat/

-http://www.alternativenergia.hu/tag/szen-dioxid-kvota

-http://www.bitesz.hu/kornyezetgazdalkodas/evi-182-milliard-forintot-hozhat-a-szendioxid-kvota.html

Videokér pedig nézz körül ezen az oldalon: 
http://videouzenet.ush.eu/?page_id=202
 Ez nem átverés ez maga az ÜZLETI LEHETŐSÉG!!!

Kapcsolatot: sajatemilem@gmail.com  Téma: CarbonCredit







Mi is az a Carbon Credit??

Az ENSZ világszervezete 1997-ben a Kiotói egyezmény keretében meghatározta a Világ Széndioxid kibocsátásának keretszámait, melyet mára a világ majd összes nemzete elfogadott.
Ez az úgynevezett: Széndioxid Kvóta.
A Széndioxid Kvóta elszámolása roppant egyszerű.
Adott és meghatározott mennyiségű széndioxidot lehet a légkörbe juttatni, és az ENSZ ellenőrzi a kibocsátás mértékét.
Azokat, akik túllépik a kereteket, komoly pénzbüntetéssel sújtja, mely büntetés mértéke, minden évben magasabb az előző évinél. Az egyezmény alapján minden ország meghatározott mennyiségű széndioxid kvótát kapott.
Vannak országok, mint például Dánia, akik a kapott széndioxid kvótát nem használják fel, mert rengeteg Zöld energiát állítanak elő, azaz Kvóta feleslegük van, míg vannak országok, melyek szélsőségesen túllépik a széndioxid kvótát, például az Egyesült Államok.
Az egyensúlyt a kvótakereskedelem szabályozza, melynek keretében azon országok, melyek kvóta többlettel rendelkeznek, azt eladhatják azoknak, akiknél kvóta hiány van.
Az ENSZ a széndioxid kvótát ugyan meghatározza, ugyanakkor a kvóta megtakarítást az országok sajátosan növelhetik, olyan beruházásokkal, melyeket erre az ENSZ minősít.
Ilyen beruházások például a szél, víz, napenergia hasznosítás, vagy az erdőtelepítés.
A Széndioxid kvóta növelésére alkalmas beruházásokat Karbon Farmnak nevezik.
A Carbon Farmok, valamint a nemzetközi piac, széndioxid kvóta pénzügyi elszámolásának az alapja a kvóta fizetőeszközzé való tétele, azaz a széndioxid kvóta Karbon kreditre váltása, és a Tőzsdén jegyzett kereskedelme.

A Karbon kredit nem más, mint a Széndioxid kibocsátási kvóta értékesítésének eszköze.
1 Karbon kredit = 1 Tonna széndioxid kibocsájtá
A Karbon kredit, jegyzés, és kereskedelem olyan szabályozás alá esett, mely szabályozás a Karbon kredit kereskedelmet állami, és magasan jegyzett tőzsdeügynökök kezében összpontosította. Ennek oka, a rendkívül magas pénzügyi alapokban volt kereshető, hiszen, egy –egy állam éves karbonkredit forgalma milliárd-eurós üzlet is lehet, melyhez a kisbefektetők, vagy lakossági szereplők nem fértek hozzá, nem élvezhették a hasznát.

Mit jelent ez?
A Lakossági karbon kredit befektetés, jelenleg a világ legnagyobb üzlete.

A Kisbefektetői csomagokat az anyavállalat összegzi, és Karbon farmok finanszírozására fordítja. A Karbon farmok finanszírozása révén, Karbon kredit keletkezik.

Egy Karbon kredit ára jelenleg a Piacon 14-16 Euró.

A világ energiapiacának jelenleg csak 10-15%-a Zöld energia.

Carbon kredit 1

CO2 kereskedelem

SZÉNDIOXID KIBOCSÁTÁSI EGYSÉG KERESKEDÉS – AZ ÉLHETŐ JÖVŐÉRT


1.) Mi az a széndioxid kvóta?Az 1997-es kiotói protokoll az 1990-es széndioxid kibocsátás 5,2%-os csökkentését írja elő 2012-re. Az Európai Unió ennek értelmében bevezetett egy „korlátozás és kereskedés” (cap and trade) elven alapuló rendszert, ez az EU ETS (European Union Emission Trading Scheme), a kereskedés és megfeleltetés alapja pedig a „kibocsátási engedély egység” az EUA (Emission Allowance Unit), röviden széndioxid kvóta. Magyarországon ez a szabályozás hozzávetőleg 180 vállalatot érint.
2.) Hol vannak ezek a kvóták nyilvántartva?A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium vezeti a kibocsátási egység-forgalmi jegyzék számlákat. Az egyes nemzeti kvóták egymásnak tökéletesen megfeleltethetők, a speciális kvóta számlákról külföldre is transzferálható kvóta, illetve a számlán külföldi kvóta is jóváírható. Kétféle számlatípus van, az üzemi számla és a magánszámla. Az üzemi számlát olyan vállalatoknak nyit a minisztérium, akik részesülnek a nemzeti kvótakiosztásból. Magánszámlát bárki nyithat, ennek éves díja a minisztériumnál jelenleg 35 ezer forint.
3.) Időszak végi elszámolás és szankciók nem elegendő kvóta eseténJelenleg a 2008-2012-es kibocsátási szakaszban vagyunk, ami azt jelenti, hogy az időszak során kibocsátott minden tonna széndioxid mellé a vállalatokank megfelelő mennyiségű kvótával kell rendelkezni a szakasz végén. Ekkor ugyanis a kvótákat visszaveszi a minisztérium és indul a következő szakasz. Amennyiben egy vállalat nem rendelkezik elegendő kvótával az időszak végén, akkor 100 EUR/tonna büntetés befizetésére köteles. Ezen kívül további negatívum, hogy rákerülhet egy nyilvános listára, ami ronthatja a vállalat környezettudatosságáról alkotott képet a többi piaci résztvevő (például fogyasztók) szemében.
4.) Hogyan lehet a kvótákkal kereskedni?
Tapasztalataink alapján Magyarországon a vállalatok túlnyomorészt a fölösleges kvótáik értékesítésében érdekeltek..
Szerencsére ezer tonnánként a nemzetközi forgalomban is értékesíthetők a kvóták. A Hungária Értékpapír Zrt partnerénél az Első Magyar Széndioxid Emisszió Kereskedőház Kft-nél (EMSZEK) tud nemzetközi eladási vagy vételi megbízást beadni. Az EMSZEK számos nyugat-európai partnerrel rednelkezik, akikkel az OTC (over-the-counter, tőzsdén kívüli) piacon tudja végrehajtani a kívánt kvótavételt, vagy kvótaeladást. A kereskedés elszámolása T+5 napra történik, így például kvótaeladás esetén a kereskedési nap utáni 5. üzleti napon kerül az ellenérték jóváírásra. Az EMSZEK 1% közvetítői jutalékot számít fel a tranzakció árfolyamértéke alapján, euróban.


Munkatársakat keresünk az ország egész területéről, korlátozott számban.
Teljes és részidős munkakörökbe, közép és felső vezetőket, munkatársakat keresünk területi képviseletek kialakításához. A részletekért ide kattints!


5.) Árfolyamok, piacok
A kvóták az EU-n belül egy zárt rendszert alkotnak, összmennyiségük egy időszakon belül állandó, így az árfolyamuk az EU 2008-2012-es időszaki ipari széndioxid kibocsátásokkal kapcsolatos várakozásokkal párhuzamosan alakul. A szabad kereskedés és a magánszámlák lehetővé teszik a pénzügyi spekulációt is, így akár némileg a büntetés mértéke (100 EUR/tonna) fölé is emelkedhet a kvóta árfolyama, amennyiben a piaci szereplők jelentős túlkibocsátást várnak. Ugyanakkor, ha a széndioxid kibocsátással kapcsolatban csökkennek a várakozások, akkor akár nulla közelébe is leeshet a kvóta árfolyama, ez történt a 2007-ben záródó szakasz esetén. A kvóták ára tehát jelentősen ingadozhat. A magyar vállalatoknak további kockázatot jelent az EURHUF árfolyam alakulása is, hiszen a kvóták forintértékét ez is jelentősen befolyásolja. A kvóták ára és az EURHUF árfolyam mellett érdemes még figyelemmel kísérni az olajárat, hiszen az olajfogyasztás volumene is összefügg az ipari termeléssel, hasonlóan a széndioxid kibocsátáshoz.

Olvasd el, igen tanulságos...

Paradicsom és Pokol!

Istennel beszélget egy szent ember:

- Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol.

Isten odavezeti a szent férfit két ajtóhoz.
Kinyitja az egyiket és megengedi a szent embernek, hogy betekintsen....
A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén egy nagy fazék,
 benne ízletes raguval.

A szentnek elkezdett csorogni a nyála.

Az emberek, akik az asztal körül ültek csont soványak és halálsápadtak voltak.
Az összes éhezett. Mindegyiknek egy hosszú nyelű kanál volt a kezében, odakötözve a kezéhez.
Mindegyikük elérte a ragus tálat és vett egy kanállal. De mivel a kanál nyele hosszabb volt, mint a karjuk,
 nem tudták a kanalat a szájukhoz emelni.

A szent ember megborzongott nyomorúságukat, szenvedésüket látva.

Isten ekkor azt mondta:

- Amit most láttál az a Pokol volt. Majd mindketten a második ajtóhoz léptek.
Isten kitárta azt és a látvány, ami a szent elé tárult, ugyanaz volt, mint az előző szobában.
Itt volt egy nagy kerek asztal, egy fazék finom raguval, amitől ismét elkezdett folyni a szent ember nyála.
Az emberek az asztal körül ugyanúgy hosszú nyelű kanalat tartottak a kezükben.

De ez alkalommal az emberek jól tápláltak, mosolygósak voltak és nevetve beszélgettek egymással.

A szent ember ekkor azt mondja Istennek:

- Én ezt nem értem!

- ó, pedig ez egyszerű - válaszolja Isten - ez igazából csak ,képesség' kérdése.
Ők megtanulták egymást etetni, míg a falánk és önző emberek csak magukra gondolnak.