Legjobb Online munkák

Legjobb internetes pénzkereseti lehetőségek,otthoni munkák gyüjteménye legjobb otthoni munka: Carbon Credit mint Üzlet 2

2010. november 25., csütörtök

Carbon Credit mint Üzlet 2



Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a föld élhető maradjon, miközben gyarapodsz. Az is ki fog derülni, hogy ezt az erőfeszítést, amit felvállaltunk hogyan, milyen módon és feltételekkel jutalmazza cégünk. Megtudhatod azt is, hogy milyen valós bevételekből részesedhetsz, mi a megszerzett jövedelem alapja. A Botanoo dán cég megbízásából azon dolgozunk, hogy a világban az emberek legalább olyan magas fokra vigyék a környezettudatos gondolkodást, mint a dánok. Célunk, hogy a földünk elkerülje az ökológiai katasztrófát. Ezek nagy szavaknak tűnnek, de tudnod kell, hogy a káros és a hasznos folyamatokat is az emberek indítják, te is hatást tudsz gyakorolni a világra.
Az első részben, melyet éppen hallgatsz, azt tudhatod meg, te személy szerint milyen hatást gyakorolsz a földre. Gondolkodtál már azon, vajon mekkora a Te karbonlábnyomod?
Felmerült már benned, hogy pusztán azzal, hogy élsz, szennyezed a földet? Jó, most nem arra gondolok, hogy oxigént lélegezel be és széndioxidot termelsz, bár ez is igaz. Hanem arra, hogy amikor beülsz az autódba, és elégeted az üzemanyagot, co2 kerül a légtérbe. És még arra is, amikor elindítod egy gombnyomással a fűtésrendszeredet, milyen szennyezés történik. Amikor felkapcsolod a villanyt, és használod az elektromos áramot, káros ez a földre nézve? Hány kWh energiát használsz el havonta? És naponta? Mert ugyanis, ha 1 kWh elekromos áramot termel egy erőmű, (amit te is használsz, ebben a pillanatban is), akkor 1 tonna co2 kerül a légtérbe. Pont mint egy elefánt! Hová kerül ez a co2? Képesek a növények megkötni?
Igen, az előző évszázadban, a technikai forradalom előtt nem is volt ezzel különösebb probléma. De ugye Te is érzékeled, hogy az egyensúllyal már probléma van? A hurrikánok és cunamik egyre gyakoribb és tombolóbb megjelenése, a jégsapka jelentős mértékű csökkenése, az, hogy a mai napon, november 11-én 15 fok van Magyarországon, és egész évben esett az eső, összesen háromszor annyi, mint máskor, mind a légtér szennyezettségi szintjének növekedésével függ össze. Van még valami, ami megtörtént. A káros anyagok kiszorítják a légtérből az oxigént. A levegő oxigénszintje 50 év alatt 23%-ról 21% alá csökkent. 19%-nál már oxigénmaszkkal kellene élnünk.
Szerinted ez hány év még? Tudósok szerint 10 éven belül bekövetkezik, ha azonnal gyökeres változások nem történnek ezen a területen. Vajon elegendő-e, ha szelektíven gyűjtjük a hulladékot, ha energiatakarékos izzókat használunk, ha lekapcsoljuk a TV-t, amikor nem nézzük, ha napkollektort szereltetünk fel a házunkra és minden létező praktikát elkövetünk, amit csak tudunk? Ugye Te is érzed, hogy mindez kevés.
Következő videónkból megismerheted a környezeti katasztrófa elkerülésének egyetlen lehetséges útját. Talán sejted, hogy a légtér CO2 szintjét kell csökkenteni drasztikusan. És mi ebben az üzlet számodra? Kattints ide.
Azt, hogy mennyire komolyan beszélek, azt le tudod ellenőrizni, ha megnézed a
Mit jósol a NASA 2012-re című rövidfilmet.

by.Varga Virág


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése