Legjobb Online munkák

Legjobb internetes pénzkereseti lehetőségek,otthoni munkák gyüjteménye legjobb otthoni munka: Carbon Credit mint Üzlet 5 : Milyen bevételekre számíthatsz?

2010. november 28., vasárnap

Carbon Credit mint Üzlet 5 : Milyen bevételekre számíthatsz?



1. Megismerheted a Botanoo rendszer kifizetési tervét, milyen bevételekre számíthatsz és a bevételeid kifizetése milyen gyakorisággal történik
2. Megtudhatod, miért előnyös ez a rendszer számodra összehasonlítva a hagyományos munkával kapcsolatban
3. Megtudhatod, milyen tévhitek élnek az emberekben a témával kapcsolatban, és mi a valóság.
A Botanoo társaság CarbonCreditjeit hálózatos marketing rendszerben kínálja értékesítésre. Ez egy újabb lehetőség számodra, hogy pénzt keress ajánlással.
1. Botanoo kompenzációs terve alapján, a munkád után a jelenleg a legnagyobb elismerést alkalmazó bináris rendszerben történik a kifizetés.
Nézzük a jutaléktípusokat:
Személyes meghívás bónusza
A közvetlenül meghívott (szponzorált) tagok forgalma után 10%-ot fizet a cég.
Ha például Anna ajánlására Béla CarbonTrader csomagot vásárol 1200 euro értékben, cégünk Annának 10%, azaz 120 euro jutalékot fizet. A kifizetés a belső számládon azonnal meg fog jelenni.
Bináris vagy csoport bónusz
A bináris rendszer alapján két csoportod lesz.
A meghívottaid meghívottai után további jutalékot fizet a vállalat.
Az előző példát folytatva, ha Béla másoknak továbbajánlja ezt a lehetőséget és mondjuk Csaba és Dénes barátja is becsatlakozik a hálózatba és vásárol, nem csak Béla kap jutalékot Csaba és Dénes vásárlásai után, hanem Anna is. Minél nagyobb hálózatot épít valaki, annál nagyobb jövedelemre tesz szert.
A pontos szabályok a következők.
Minden tag két többtagú csapatot építhet. Az egyik csoportot a szponzoraiddal építed, így az tőled függetlenül is szépen fejlődik, a másik csoportodat te építed a saját meghívottaiddal közösen, mint szponzor. A kisebbik csapat forgalmának 10%-át fizeti ki a vállalat binális bonuszként, heti rendszerességgel s végtelen mélységből.
A csoportjaid létszáma bármekkora lehet, de a heti keresményed maximálva van. A megkereshető heti maximum összeg 800 euro és 40.000 euro között változik a korábbi teljesítményeid függvényében.
Ha CarbonTraderként csatlakozol, azonnal 2000 euros heti kifizetési limittel indulsz.
Követő (vezetői) bónusz
Ha Te, mint szponzor, mint vezető segíted a csapattársaidat pénzt keresni, a cég jól megfizeti ezt a munkát külön neked. A csapattársaid által megkeresett jövedelmek összesen 31 %-át fizeti ki a cég követő bónuszként a szponzoroknak. Tudnod kell, hogy nem a jövedelmekből kerülnek ezek az összegek levonásra, hanem azon felül külön keretből fizetik ki őket.
A szabályok a következőek:
Saját direkt meghívottaid után a követő bónusz a direktjeid jövedelmének 10%-a. Az ő meghívottainak jövedelme után 8%-ra vagy jogosult, ha van több mint 2 direkted. Ha már több direkttel dolgozol, a harmadik vonal után is kapsz követő bónuszt, ennek mértéke 6 %. A táblázat mutatja, hogy hat mélységig számíthatsz visszatérítésre. Ez a kifizetés heti szinten nincs maximálva.
Minél több embernek segítesz pénzt keresni, annál nagyobb jövedelemre teszel szert.
Hűségprogram
Pontjaidat heti szinten göngyölítve is összeszámolja a cég. Ha bármikor a jövőben elérsz bizonyos szinteket – nincs időhöz kötve – , ajándékokban részesülsz. Ezek az ajándékok kitartásod és munkát elismeréséül szolgálnak, egyfajta jutalomként értelmezheted. Exklúzív tárgyak, utazások, készpénz. Az utolsóra feltétlenül pillants rá. Egy-két év alatt ez is elérhető bárki számára.
2. Miért előnyös ez a munka a számodra?
Legnagyobb előnye ennek a munkának szerintem, hogy un. passzív jövedelmet hoz létre. Ha alkalmazottként dolgozol vagy akár önálló vállalkozóként, viszonteladóként értékesítesz terméket, addig van jövedelmed, amíg dolgozol. A network üzletben viszont egyszer kell a hálózatodat felépíteni és ha nem tudsz vagy nem akarsz tovább dolgozni, a már meglévő hálózatod forgalma után továbbra is jövedelmet realizálsz. Hétről-hétre! A hálózati pozíciód örökölhető, így gyermekeid is élvezhetik munkád eredményét.
A befektetett munkád, energiád és az érte kapható jövedelmed a hálózat bővülésével egyre növekvő ütemben sokszorozódik.

Tudnod kell, hogy ez a lehetőség nem elméleti, ez valós!
Másik jelentős előny, hogy viszonylag kis kockázattal, kevés pénzzel el tudod kezdeni.
Abszolút előny, hogy a sikered a szponozraid számára is jövedelmet jelent, így ők abban érdekeltek, hogy Te minél többet keress. És ezért a szponzoraid a tőlünk telhetőt meg is fogják tenni.
4. Milyen tévhitek élnek az emberekben a témával kapcsolatban?
Sokan azt gondolják, hogy az network üzlet csalás, illegális piramisjáték. Az igazi network azonban teljesen legális termékértékesítési módszer. A hamis MLM, a piramisjáték könnyen felismerhető a termék hiányáról és a mögötte lévő cég ködbe búrkolózásáról!
Egy másik elterjedt tévedés, hogy a network üzletben könnyen, gyorsan meg lehet gazdagodni. Az NetworkMarketing ebből a szempontból ugyanolyan vállalkozás, mint a többi. Néhánynak sikerül sok pénzt keresni vele (kemény munka, hozzáértés, hit, felkészültség és lehetőség – ez mind kell hozzá), sokaknak pedig nem. A különbség abban van, hogy viszonylag kis kezdőtőkével, kis kockázattal bárki belevághat és sikeres lehet.
Ugyancsak téves vélemény, hogy a networkkel nem lehet sokat keresni, ill. csak azok kereshetnek jól, akik korán csatlakoznak a rendszerhez. Aki gyorsabban hozza meg a döntését és hamarabb csatlakozik a rendszerhez, elvben tényleg nagyobb az esélye, de bárki bármikor lehet egy networkben sikeres. A hagyományos vállalkozásokra is érvényes, hogy akik először ismernek fel egy ígéretes lehetőséget és azt elkezdik megvalósítani, azok jobb helyzetben vannak, mint az utánuk jövők.
Ha bármilyen kérdésed van, keresd meg azt a személyt, akitől ezt a videót kaptad.
Szia,
Hamarosan jelentkezem az utolsó résszel, melyből megtudhatod, milyen helyzeti előnyökkel tudsz most kapcsolódni ehhez a rendszerhez.

by.Varga Virág



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése