Legjobb Online munkák

Legjobb internetes pénzkereseti lehetőségek,otthoni munkák gyüjteménye legjobb otthoni munka: Összegzés a Carbon Creditröl mint a legjobb onlinemunkárol...

2010. november 30., kedd

Összegzés a Carbon Creditröl mint a legjobb onlinemunkárol...

Az elkövetkezendő percekben sok érdekes információra derül majd fény a környezetvédelem területéről, megtudhatod, mi az, amivel Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a föld élhető maradjon, miközben gyarapodsz. Az is ki fog derülni, hogy ezt az erőfeszítést, amit felvállaltunk hogyan, milyen módon és feltételekkel jutalmazza cégünk, a Botanoo. Megtudhatod azt is, hogy milyen valós bevételekből részesedhetsz, mi a megszerzett jövedelem alapja.
Elsőként beszéljünk arról, hogy mi az a probléma, közgazdasági nyelven megfogalmazva mi az az igény, amire válasz üzletünk. Ez a klímakatasztrófa. Ennek kiváltó oka a légköri szennyezés, ami olyan folyamatokat indított el a természetben, melynek eredménye az, hogy a jelenleg ismert éghajlati tényezők teljesen megváltoztak. Ezzel a föld élhetősége kerül veszélybe. Ez egy olyan globális probléma, melyre mindenképpen választ kell adnia az emberiségnek és valójában ez a következő évtized legnagyobb kihívása.


A legtöbb tudós egyetért abban, hogy a légköri széndioxid mennyiségét drasztikusan vissza kell szorítani, annak érdekében, hogy elkerüljük a klímakatasztrófát. Ehhez legalább 80%-kal kell csökkenteni a káros anyag kibocsátásunkat 2050-re. Csak hogy globális gazdaságunkat többnyire fosszilis üzemanyagok működtetik, amik széndioxidot bocsátanak ki. A gyárakat, a közlekedést, a szállítást, az épületeinket és a gépeinket, tehát nagyjából mindent fosszilis energia működtet. Hogyan csökkenthetünk 80 %-al anélkül, hogy elveszítenénk megszerzett kényelmünket, folyamatos energiaellátásunkat?
A nap, a víz, a szél energiáját konvertáló zölderőművek úgy képesek energiát, villamos áramot előállítani, hogy egyáltalán nem terhelik a föld légterét káros anyagokkal. A cél az, hogy a teljes energiafogyasztás minél nagyobb hányadát a megújuló energiaszektor állítsa elő.
Az elmúlt 20 évben a politikának nem sikerült érdemi változásokat előidézni. A Kiotoí egyezmény értelmében kidolgozásra került egy rendszer, mely gazdasági oldalról közelítve profitorientáltságra építve hozza el a változásokat.




Ennek lényege, hogy a kormányoknak meg kell egyezniük évről évre az éves széndioxid kibocsátás korlátozásában. Ez az összkvóta. Ez alapján a kormányok engedélyeket osztanak a cégeknek meghatározott mennyiségű szennyezésre, évről-évre kevesebbre, hogy a kitűzött időre teljesítsük a célt. Összességében kell tartani a káros anyag kibocsátás limitjét, az összkvótát, így megengedett, hogy egyes cégek több károsanyagot bocsátsanak ki, mint a részükre kiadott engedély. A többletkibocsátást Carbon Credit vásárlásával tudják jóvátenni. A Carbon Credit az ENSZ által felügyelt virtuális pénzügyi eszköz, hasonlít az értékpapírokhoz. Sorszámozott, certifikált dokumentum. A Carbon Creditek úgy keletkeznek, hogy valamely vállalat káros anyag kibocsátás nélkül energiát állít elő. Carbon Credit jóváírásra csak az ENSZ által minősített vállalkozás jogosult. Garantáltan Működő Internetes Pénzkereseti Módszerek! Ezek a vállalkozások összefoglaló néven a zöldfarmok. Ilyenek pl.a bonyolult szabályozásoknak megfelelő szélerőművek, a napfarmok, a vízierőművek. Ha egy zöld farm 1 kWh energiát állít elő, 1 Carbon Creditet kap.
A Carbon Creditekre azoknak a fosszilis energiát felhasználó vállalatoknak van szükségük, akik több káros anyagot bocsátanak ki, mint a részükre kiadott engedély. Ők vásárolják meg a zöldfarmoktól a megtermelt Carbon Crediteket. 1 tonna CO2 kibocsátás bűne mentesíthető 1 db Carbon Credit megvásárlásával. Ezzel az ügylettel a fosszilis energia-felhasználók (CO2 kibocsátók) a megújuló energiaszektort, a tiszta mechanizmust támogatják. Ennek eredményeként azok a vállalkozások jutnak extra bevételekhez, amelyek káros anyag kibocsátás nélkül képesek energiát előállítani vagy végezni tevékenységüket. Így elérhető, hogy egyre nagyobb ütemben elterjedjenek a megújuló energiák és ezek technológiái.

A Carbon Creditek adhatóak vehetőek. A termelők szerződéses partnereiken keresztül értékesítik Carbon Creditjeiket. A CC kereskedelem segít abban, hogy a termelők pénzükhöz jussanak. Cégünk, a Botanoo ezzel a tevékenységgel foglalkozik.





A cég négy féle módon termel profitot.
1. Zöld projektekbe fektet és így Carbon Credit visszatérítésekre jogosult. Ily módon nagyon kedvező áron jut CC-ekhez.
2. Zöld árammal és CC-el kereskedik.
3. Új zöld befektetéseket indít.
4. Zöld Web áruházat üzemeltet.
A cég jól megtervezett és kialakított üzleti tevékenysége vitathatatlan, ezt valóban bővíteni kell. A cég tevékenység bővítését Carbon Creditjei értékesítésével végzi el. A CC olyan, mint az arany. Ha megveszed, magadnál tartod egy kicsit megfial, haszonnal adhatod el. Így Te is hozzájuthatsz a Carbon Creditekhez és az üzleti lehetőséghez is.

Nézzük, hogyan történik ez.
Egy olyan megoldást mutatok neked, amely nélkülöz minden pénzügyi közvetítőt, a lehető legközelebb maradsz a pénzedhez a teljes folyamat alatt.
A CarbonCreditre szánt pénzedet csomagok vásárlásával befizeted a Botanoo dán vállalatba. Pénzedért a csomagokban kuponokat kapsz. A pénzekből mások befizetéseivel összeadódva tőke képződik, és ezt a cég a saját pénzével együtt kezelve befekteti a kiválasztott zöldfarmokba. Ezek már működő, porfitot termelő ENSZ által minősített Carbon Credit termelésre jogosult vállalatok.

A három kiválasztott cég egy svájci, egy brazil és egy dán vállalat emellett az ismert legnevesebb Carbonfarmok is. A zöldfarm a tőkebefektetést felhasználja, és végzi a környezetre ártalmatlan, CO2 kibocsátás mentes tevékenységét, pl elektromos áramot állít elő. Az ENSZ jóváírja a kibocsátás mentes környezetvédő teljesítménye alapján a Carbon Crediteket. A Carbon Creditek a Botanoo céghez kerülnek és onnan hozzád. A legfontosabb, hogy az elszámoló ár, amin megkapja a cég a Crediteket a lehető legolcsóbb termelői ár. Így juthatsz a legkedvezőbb áron Carbon Credithez.
További nyereség, hogy a Botanoo cég által a zöldfarmokba elhelyezett tőke után hozamvisszaosztásra számíthatsz, melynek mértéke 2-5% havonta. A Botanoo elvárása feléd annyi, hogy a csomagjaid megvásárlását követően négy hónapig ne értékesítsd Couponjaidat vagy Creditjeidet.
Felmerül a kérdés, hogy ezt követően mit csinálhatsz a CC-ekkel?
1. Akár azonnal értékesítheted a CC-eket a belső kereskedelmi platformon, kereskedelmi áron. Így egyből haszonhoz juthatsz.
2. Tarthatod a pénzedet CC-ekben, és akkor adod el őket, amikor készpénzre lesz szükséged. Így a folyamatos áremelkedés alapján extra profitot realizálhatsz.
Lehetőséged van arra is, hogy a megvásárolt CC-ekről szóló sorszámozott certifikátot kikérheted, tarthatod otthon is és brókercégen keresztül értékesítheted a későbbiekben.
3. A zöld webáruházban elköltheted a pénzedet, olyan termékeket vásárolva, melyeket egyébként is megvennél. Döntened csupán arról kell, hogy a környezetszennyező technológiákat támogatod vásárlásaiddal, vagy a zöld energiát, amikor pénzedet kiadod a napi kiadásaid során.



A Botanoo társaság CarbonCreditjeit hálózatos marketing rendszerben kínálja értékesítésre. Ez egy újabb lehetőség számodra, hogy pénzt keress ajánlással.
1. Botanoo kompenzációs terve alapján, a munkád után a jelenleg a legnagyobb elismerést alkalmazó bináris rendszerben történik a kifizetés.
Nézzük a jutaléktípusokat:
Személyes meghívás bónusza
A közvetlenül meghívott (szponzorált) tagok forgalma után 10%-ot fizet a cég.
A kifizetés a belső számládon azonnal meg fog jelenni.
Bináris vagy csoport bónusz
A bináris rendszer alapján két csoportod lesz.
A meghívottaid meghívottai után további jutalékot fizet a vállalat.
Minden tag két többtagú csapatot építhet. Az egyik csoportot a szponzoraiddal építed, így az tőled függetlenül is szépen fejlődik, a másik csoportodat te építed a saját meghívottaiddal közösen, mint szponzor. A kisebbik csapat forgalmának 10%-át fizeti ki a vállalat binális bonuszként, heti rendszerességgel és végtelen mélységből.
A csoportjaid létszáma bármekkora lehet, de a heti keresményed maximálva van. A megkereshető heti maximum összeg 800 euro és 40.000 euro között változik a korábbi teljesítményeid függvényében.
Ha CarbonTraderként csatlakozol, azonnal 2000 euros heti kifizetési limittel indulsz.
Követő (vagy vezetői) bonusz
Ha Te, mint szponzor, mint vezető segíted a csapattársaidat pénzt keresni, a cég jól megfizeti ezt a munkát külön neked. A csapattársaid által megkeresett jövedelmek összesen 31 %-át fizeti ki a cég követő bonuszként a szponzoroknak. Tudnod kell, hogy nem a jövedelmekből kerülnek ezek az összegek levonásra, hanem azon felül külön keretből fizetik ki ezeket.
A szabályok a következők:
Saját direkt meghívottaid után a követő bonusz a direktjeid jövedelmének 10%-a. Az ő meghívottainak jövedelme után 8%-ra vagy jogosult, ha van legalább 3 direkted. Ha már több direkttel dolgozol, a harmadik vonal után is kapsz követő bonuszt, ennek mértéke 6 %. A táblázat mutatja, hogy hat mélységig számíthatsz visszatérítésre. Ez a kifizetés heti szinten nincs maximálva.
Minél több embernek segítesz pénzt keresni, annál nagyobb jövedelemre teszel szert.
Hűségprogram
Pontjaidat heti szinten göngyölítve is összeszámolja a cég. Ha bármikor a jövőben elérsz bizonyos szinteket – nincs időhöz kötve – , ajándékokban részesülsz. Ezek az ajándékok kitartásod és munkát elismeréséül szolgálnak, egyfajta jutalomként értelmezheted. Exkluzív tárgyak, utazások, készpénz. Az utolsóra feltétlenül pillants rá. Egy-két év alatt ez is elérhető bárki számára.
Abszolút előny, hogy a sikered a szponzoraid számára is jövedelmet jelent, így ők abban érdekeltek, hogy Te minél többet keress. És ezért a szponzoraid minden tőlünk telhetőt meg is fognak tenni.



Jövedelmeidet heti rendszerességgel fizeti ki a cég számodra. A megkeresett jövedelem 80%-át készpénzben, 20 %-át Carbon Couponban kapod meg, melyek felett négy hétig nem rendelkezhetsz, de ezt követően eladhatod őket a CarbonCoupon tőzsdén.

A Carbon Coupon Tőzsde, egy egyedi, privát belső kereskedelmi platform, mely a nap 24 órájában, heti 7 nap üzemel.
Ez a platform lehetővé teszi, hogy az emberek egy egyedi rendszerben kereskedjenek a Carbon Couponokkal, ezzel egyénileg erősíthetik a Zöld Lábnyom és a pénzügyi szabadság iránti elkötelezettségüket.

A cég indulási ajánlata, nyitási kedvezményes ajánlata keretében 10 millió db. Carbon Coupont kínál kedvezményes árakon.



A becsült taglétszám, amit a rendszer vár, ebben az évben 2000 fő, 2011-ben 35000 fő, 2013-ban 200.000 fő.
Hogyan todod megvalósítani mindazt, amiről eddig beszéltünk. Nézzük meg a tagsági csomagokat. Három fő csomag közül választhatsz céljaid szerint. Nézzük elsőként a kvótakereskedő csomagot. Ez a csomag 1200 Euróba kerül. Ebből egyszerre többet is vásárolhatsz. Ebben a csomagban 1100 Euró értékben kapsz Carbon Coupont. A Carbon Coupon egy belső pénz, amivel a web áruházunkban bármit megvásárolhatsz, többek között a Carbon Crediteket is.
100 euro érték fedezi annak a bankkártyának a gyártási költségét, melyre kiutalhatod a pénzedet a web irodából és bank automatán keresztül felveheted bárhol a világban.
Az ingyenes web iroda segítségedre van a befizetett pénzeid elhelyezésében, kezelésében, hiszen itt mindenről Te magad döntesz, Te vezéreled a folyamatokat.
Ez a tagsági csomag valamennyi jutaléktípusra feljogosít, melyet a rendszer felajánl. Nem beszéltünk még a webáruház bonuszról, ez a webáruházban a hálózatod tagjai által bonyolított forgalom után jár majd neked.
A 400 euros csomag 200 euro értékben tartalmaz Carbon Coupont, 2000 euro heti csapatbónusz realizálására ad lehetőséget.
A 250 euros csomag 100 euro értékben tartalmaz CC-t, heti 800 euro jövedelemre ad lehetőséget. Ez egy igazi munkacsomag. Ezzel is el lehet indulni, mert a későbbiekben a különbözet megfizetésével lehet a csomagok között váltani.
Az indulási ajánlat része, hogy a még ebben az évben csatlakozott 1200 euros Carbon Trader tagok a cégtől további két pozíciót kapnak ajándékba.
A két pozíció jövedelem realizálására ad jogot.
Azok a csapattagjaink, akik ebben az évben 25000 euro forgalmat bonyolítanak a két csoportjukban családtagjaik és saját pozícióik nélkül számítva, meghívást kapnak Blumauba, a zöld faluba Ausztriába, ahol egy három napos vezetői tréningen vehetnek részt.



További kihívás, hogy ha határidőtől függetlenül a rövidebb lábad forgalma eléri a 400.000 euro forgalmat, akkor egy Karibi hajóúton vehetsz részt.
Előfordulhat, hogy ezt követően ki fogsz költözni a Karib szigetekre.

Cégünk jótékonysági tevékenységet folytat, profitjának egy részét az afrikai vállalkozók kölcsönökkel való támogatására fordítja. Helyi kis vállalkozások beindítására van így lehetőség, egy esély ez arra, hogy ezek az emberek is kilábaljanak a szegénységből.

Ha elhatároztad, hogy pénzedet a Botanoo vállalatra bízod, vagy együtt szeretnél dolgozni velünk, vagy egyszerűen még további kérdéseid vannak, akkor keresd meg azt a személyt, aki ide meghívott és beszéld meg ezt vele mindenképpen.

by V.V.

2 megjegyzés:

  1. Tisztelt V.V.!

    és hogyan lehet a zöld webáruházban vásárolni ha lesznek creditjei valakinek, hol található ez az online áruház? kerestem de nem találtam,

    köszönettel,Olivér

    VálaszTörlés
  2. Tiszteletem!
    Nem én vagyok V.V (Varga Virág)
    Itt érdeklődj kérlek:
    https://www.facebook.com/Rampi65

    VálaszTörlés